CNC Draaien

Sinds 1992 is GFM The Best Part actief in het produceren van klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een verspaningsspecialist met een uitgebreid en gevarieerd machinepark. Hierdoor kunnen wij bemand en onbemand, enkel en seriematig, draai- en freesonderdelen produceren.

Wat is CNC draaien

Draaien is een verspaningstechniek die wordt uitgevoerd op een draaibank. Het te verspanen product draait rond en voert daarmee de snijbeweging uit. De beweging in langsrichting en dwarsrichting wordt uitgevoerd door een beitel. Er zijn allerlei vormen van draaien. Bij GFM Master in Parts leveren we producten die vervaardigd zijn door middel van CNC draaien.

CNC is een afkorting voor Computer Numerical Control. Dit is een computergestuurde regeling van apparatuur dat snel en nauwkeurig bewerkingen uitvoert in metaal of kunststof. Met onze moderne CNC-draaimachines dragen wij zorg voor al jouw draaiwerk.

CNC draaien bij GFM

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van machine onderdelen voor diverse industrieën. Met onze moderne CNC-draaimachines kunnen wij verschillende materialen bewerken en aan specifieke wensen voldoen. Wij zijn in staat om verschillende materiaalsoorten te draaien zoals aluminium, messing, staal, rvs, titanium en gereedschapsstaal. Daarnaast kunnen wij ook diverse kunststoffen en andere materialen bewerken. Ons machinepark kan 24/7 en zelfstandig draaien. Hierdoor kunnen wij enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende producten leveren.

De oplevermogelijkheden

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende manieren van oplevering van onze CNC draaiproducten. Tot de mogelijkheden behoren: enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende oplevering. Daarnaast staan per mogelijkheid de machines beschreven die wij hiervoor gebruiken.

GFM, dé partner op het gebied van CNC draaien

Graag geven wij vrijblijvend advies over de mogelijkheden van CNC draaien bij GFM The Best Part. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of bekijk onze andere diensten om te bekijken of GFM  aan jouw wensen kan voldoen.

Enkelstuks

Wij hebben alle kennis en middelen in huis die nodig zijn voor het ontwikkelen en produceren van enkelstuks en prototypes.

Lees meer
Seriestuks

Wij kunnen klantorder specifieke machine onderdelen in serie produceren. Dit wil zeggen dat we in één keer bijvoorbeeld 10, 50 of 10.000 stuks kunnen leveren, afhankelijk van jouw wensen.

Lees meer
Seriestuks repeterend

Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van het seriematig vervaardigen van machineonderdelen in een repeterende vorm. Wij leveren volgens afspraak periodiek een bepaald aantal stuks.

Lees meer
Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer