Seriestuks repeterend

GFM Master in Parts is specialist in het seriematig produceren en leveren van machine onderdelen in repeterende vorm. Dit betekent dat we herhaaldelijk geheel naar wens producten kunnen leveren waar en wanneer onze klanten dat willen.

Met oog op jouw voorraad is het prettig om grote series niet in één keer te ontvangen, maar op meerdere, vooraf bepaalde, momenten. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks zijn en uiteraard altijd in goed overleg. Zo kan je jouw eigen supply chain flexibel en draaiende houden en hoef je zelf geen voorraad te beheren.

Uiteraard gaan we bij de productie van seriestuks in repeterende vorm uit van de wensen van onze klanten. Omdat onze moderne machines ook onbemand werken, zijn wij niet gebonden aan limiterende tijden. Wij kunnen 24/7 produceren om jouw seriestuks in repeterende vorm te leveren en zijn daarom erg flexibel in de productie van seriestuks in repeterende vorm. Bekijk hier de machines die we hiervoor gebruiken.

Wij kunnen naast seriestuks in repeterende vorm, tevens enkelstuks en prototypes en seriematige producten produceren.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer