Seriestuks

GFM Master In Parts is gespecialiseerd in het vervaardigen van series fijnmechanische machineonderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Met deze technieken kunnen verschillende materialen zoals metaal en kunststof bewerkt worden.

Verschillende machines in ons machinepark kunnen klantorder specifieke machine onderdelen in serie produceren. Dit wil zeggen dat we volledig naar wens in één keer bijvoorbeeld 10, 50 of 10.000 stuks kunnen produceren.

Omdat onze machines onbemand kunnen produceren, wordt onze productie niet beperkt door de werktijden van onze medewerkers. Wij zijn dan ook in staat om bestellingen van seriestuks binnen aanzienlijke tijd te leveren. Tevens kunnen wij de levering en productie van seriestuks verdelen over vooraf bepaalde, verschillende momenten van afroep. Bekijk hier welke machines we hiervoor gebruiken.

Wij denken met je mee op productniveau. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van klant specifieke componenten garanderen. Wij kunnen, naast seriestuks, tevens enkelstuks en prototypes en seriematig repeterende producten produceren.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer