Seriestuks

GFM Master In Parts is gespecialiseerd in het vervaardigen van series fijnmechanische machineonderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Met deze technieken kunnen verschillende materialen zoals metaal en kunststof bewerkt worden.

Verschillende machines in ons machinepark kunnen klantorder specifieke machine onderdelen in serie produceren. Dit wil zeggen dat we volledig naar wens in één keer bijvoorbeeld 10, 50 of 10.000 stuks kunnen produceren.

Omdat onze machines onbemand kunnen produceren, wordt onze productie niet beperkt door de werktijden van onze medewerkers. Wij zijn dan ook in staat om bestellingen van seriestuks binnen aanzienlijke tijd te leveren. Tevens kunnen wij de levering en productie van seriestuks verdelen over vooraf bepaalde, verschillende momenten van afroep. Bekijk hier welke machines we hiervoor gebruiken.

Wij denken met je mee op productniveau. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van klant specifieke componenten garanderen. Wij kunnen, naast seriestuks, tevens enkelstuks en prototypes en seriematig repeterende producten produceren.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

13 juni 2017

De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de…

Lees meer

28 april 2017

Onbemande CNC draai- en freesmachines bij GFM
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van klantorder specifieke machineonderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en…

Lees meer