CNC Frezen

De kernactiviteiten van GFM The Best Part zijn het produceren van klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Tussen 1992 en nu, is GFM uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid en gevarieerd machinepark. Hierdoor kunnen wij (on)bemand, flexibel en seriematig draai- en freesdelen produceren.

Wat is CNC frezen

Frezen is een verspanende bewerking. Bij verspanen worden kleine deeltjes van het basisproduct verwijderd, waardoor deze de gewenste vorm krijgt. In het geval van frezen worden deze deeltjes verwijderd met een roterend gereedschap: de frees. Met een frees kunnen zeer uiteenlopende bewerkingen worden uitgevoerd op een product.
CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC frezen gaat volledig computergestuurd, waardoor de nauwkeurigheid van deze techniek zeer hoog is. Met onze moderne CNC-freesmachines dragen wij zorg voor al jouw freeswerk.

CNC frezen bij GFM

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van machine onderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie. Hierbij kunnen specifieke wensen worden aangegeven die wij met onze moderne CNC-freesmachines kunnen uitvoeren.

Wij kunnen verschillende materialen bewerken. Naast het frezen van allerlei soorten metaal, kunnen wij ook diverse soorten kunststof frezen. Het verspanen van deze materialen kunnen wij vanaf 3-assig- tot en met zelfs 5-assig frezen. Ons machinepark kan 24/7 en zelfstandig draaien, waardoor wij enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende producten kunnen leveren.

De leveringsmogelijkheden

Hieronder vind je meer informatie over de enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende leveringsmogelijkheden van GFM freesproducten. Daarnaast staan per leveringsmogelijkheid de machines beschreven die wij hiervoor gebruiken.

GFM, dé partner op het gebied van CNC frezen

Specifieke wensen krijgen bij ons altijd extra aandacht. Graag geven wij dan ook vrijblijvend advies over de mogelijkheden van CNC frezen bij The Best Part. Bekijk onze andere diensten of neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te bekijken of GFM aan jouw wensen kan voldoen.

Enkelstuks

Wij hebben alle kennis en middelen in huis die nodig zijn voor het ontwikkelen en produceren van enkelstuks en prototypes.

Lees meer
Seriestuks

Wij kunnen klantorder specifieke machine onderdelen in serie produceren. Dit wil zeggen dat we in één keer bijvoorbeeld 10, 50 of 10.000 stuks kunnen leveren, afhankelijk van jouw wensen.

Lees meer
Seriestuks repeterend

Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van het seriematig vervaardigen van machineonderdelen in een repeterende vorm. Wij kunnen volgens afspraak periodiek een bepaald aantal stuks leveren.

Lees meer
Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer