CNC Frezen

De kernactiviteiten van GFM Master in Parts zijn het produceren van klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Tussen 1992 en nu, is GFM uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid en gevarieerd machinepark. Hierdoor kunnen wij (on)bemand, flexibel en seriematig draai- en freesdelen produceren.

Wat is CNC frezen

Frezen is een verspanende bewerking. Bij verspanen worden kleine deeltjes van het basisproduct verwijderd, waardoor deze de gewenste vorm krijgt. In het geval van frezen worden deze deeltjes verwijderd met een roterend gereedschap: de frees. Met een frees kunnen zeer uiteenlopende bewerkingen worden uitgevoerd op een product.
CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC frezen gaat volledig computergestuurd, waardoor de nauwkeurigheid van deze techniek zeer hoog is. Met onze moderne CNC-freesmachines dragen wij zorg voor al jouw freeswerk.

CNC frezen bij GFM

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van machine onderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie. Hierbij kunnen specifieke wensen worden aangegeven die wij met onze moderne CNC-freesmachines kunnen uitvoeren.

Wij kunnen verschillende materialen bewerken. Naast het frezen van allerlei soorten metaal, kunnen wij ook diverse soorten kunststof frezen. Het verspanen van deze materialen kunnen wij vanaf 3-assig- tot en met zelfs 5-assig frezen. Ons machinepark kan 24/7 en zelfstandig draaien, waardoor wij enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende producten kunnen leveren.

De leveringsmogelijkheden

Hieronder vind je meer informatie over de enkelstuks, seriematig en seriematig repeterende leveringsmogelijkheden van GFM freesproducten. Daarnaast staan per leveringsmogelijkheid de machines beschreven die wij hiervoor gebruiken.

GFM, dé partner op het gebied van CNC frezen

Specifieke wensen krijgen bij ons altijd extra aandacht. Graag geven wij dan ook vrijblijvend advies over de mogelijkheden van CNC frezen bij GFM Master in Parts. Bekijk onze andere diensten of neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te bekijken of GFM Master in Parts aan jouw wensen kan voldoen.

Enkelstuks

Wij hebben alle kennis en middelen in huis die nodig zijn voor het ontwikkelen en produceren van enkelstuks en prototypes.

Lees meer
Seriestuks

Wij kunnen klantorder specifieke machine onderdelen in serie produceren. Dit wil zeggen dat we in één keer bijvoorbeeld 10, 50 of 10.000 stuks kunnen leveren, afhankelijk van jouw wensen.

Lees meer
Seriestuks repeterend

Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van het seriematig vervaardigen van machineonderdelen in een repeterende vorm. Wij kunnen volgens afspraak periodiek een bepaald aantal stuks leveren.

Lees meer
Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

13 juni 2017

De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de…

Lees meer