Enkelstuks

Wij hebben alle kennis en middelen in huis die nodig zijn voor het ontwikkelen en produceren van enkelstuks en prototypes.

Een aantal machines in ons machinepark kunnen specifiek worden ingesteld voor deze manier van produceren en zijn uitermate geschikt voor het vervaardigen van klant specifieke machine onderdelen in enkelstuks en prototypes. Klik hier voor een overzicht van onze machines.

Enkelstuks kunnen wij moeiteloos en snel leveren aan de hand van specifieke klanteisen. Dit geldt tevens voor prototypes. Zodra een prototype volledig in overeenstemming is met jouw wensen kunnen wij deze desgewenst ook vertalen naar seriematige- of seriematig repeterende productie.

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw klant specifieke componenten in de juiste kwaliteit én op het juiste moment te leveren. Naast enkelstuks en prototypes, zijn wij tevens een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van seriematige producten en seriematig repeterende producten.

Specificaties
Groefbreedte
0
Vermogen
0
Toerental
0
Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

13 juni 2017

De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de…

Lees meer

28 april 2017

Onbemande CNC draai- en freesmachines bij GFM
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van klantorder specifieke machineonderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en…

Lees meer