Kwaliteitscontrole

GFM Master in Parts hecht veel waarde aan kwaliteit. Door middel van kwaliteitscontroles waarborgen wij de kwaliteit van onze producten en streven wij er naar om eventuele afwijkingen tijdig te signaleren. Wij voeren voortdurende tussentijdse- en eindcontroles uit om de gewenste kwaliteit te garanderen.

Controlemiddelen

De kwaliteitscontroles die wij uitvoeren dragen bij aan de consistentie en optimalisering van onze productieprocessen en dus ook aan het uiteindelijke product. Voor deze kwaliteitscontroles hebben wij een volledig ingerichte, geconditioneerde meetkamer met daarin alle voorkomende meetmiddelen.

Met onze digitale hoogtemeters, 3D-meetmachine en 3D-projectors, garanderen wij hoge precisie bij het meten van kleine componenten en andere vergelijkbare machine onderdelen. Deze gereedschappen worden zowel tijdens als ná het productieproces ingezet om eventuele afwijkingen uit te sluiten.

Kwaliteitscontrole door GFM

Wij streven ernaar om altijd producten af te leveren van de kwaliteit die de klant van ons verlangt. Door het uitvoeren van tussentijdse- en eindcontroles op ál onze producten waarborgen wij dit streven. Meer informatie over machine onderdelen van het hoogste niveau? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

13 juni 2017

De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de…

Lees meer