Nabehandeling

GFM Master in Parts verzorgt de nabehandeling van metaal in samenwerking met betrouwbare en professionele partners. Voor een deskundige afwerking van onze producten bieden wij speciale nabehandelingen voor verschillende metaalsoorten die er toe bijdragen dat het gewenste eindresultaat wordt bereikt.
Bij het uitvoeren van een oppervlaktebehandeling zijn wij altijd afhankelijk van het gebruikte metaal. Dit bepaalt de mogelijkheden bij de uitvoering van een oppervlaktebehandeling. Met onze metaal nabewerkingen kunnen er bijvoorbeeld materiaal oneffenheden weggenomen worden of een vakkundige deklaag worden aangebracht. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het ultrasoon cleanen en verpakken van je bestelling.

Soorten nabehandeling

Vernikkelen
Vernikkelen is een proces waarbij een metaalsoort wordt voorzien van een laagje nikkel. Dit vormt een beschermlaag, dat het metaal beschermt tegen roest en andere corrosie. Daarnaast dient een laagje nikkel ook als een basis voor een te verchromen product.

Lakken
Het lakken van metaal is anders dan het lakken van andere materialen zoals hout. Onbehandelde metalen producten die gelakt moeten worden hebben een voorbehandeling nodig alvorens ze gelakt kunnen worden. Het lakken van een product maakt deze zeer goed bestand tegen krassen en stoten en is ook roestwerend.

Anodiseren
Anodiseren is een oppervlaktebehandeling waarbij metalen worden voorzien van een oxidelaag. Een oxidelaag is hard en poreus, waardoor het product slijtvast wordt en de corrosiebestendigheid verbetert.

Verchromen
Bij het verchromen van metaal wordt er een dun vernislaagje van chroom aangebracht. Dit voorkomt roestvorming en het metaal is hierdoor beter bestand tegen krassen.

Nabehandeling van jouw product

Specifieke klantorders krijgen bij ons altijd extra aandacht. Wij zorgen ervoor dat alle machine onderdelen die wij produceren van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan jouw specifieke eisen. Benieuwd of GFM Master in Parts aan jouw wensen kan voldoen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer