Zagen

Zagen

GFM Master in Parts is gespecialiseerd in het produceren en bewerken van diverse metaalsoorten tot klantorder specifieke machine onderdelen. Op basis van jouw behoeften leveren wij op verzoek enkelstuks, seriematig, of seriematig repeterend. Voor het op maat maken van al onze klantorder specifieke machine onderdelen werken wij samen met onze partner MCB direct.

Onze partner

Door onze samenwerking met MCB direct kunnen wij maatwerk van uitstekende kwaliteit leveren. MCB direct beschikt over meer dan 40 moderne en hoogwaardige zaagmachines, waarmee zij nauwkeurig allerlei metaalsoorten op de gewenste lengte kunnen zagen. Daarbij garandeert MCB direct nauwkeurigheid bij het op maat maken van kleine onderdelen en vergelijkbare cilindrische elementen.

Maatwerk door GFM

GFM staat voor tevreden klanten. Specifieke wensen genieten bij ons daarom altijd extra aandacht. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alle machine onderdelen die wij produceren van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan jouw specifieke eisen. Benieuwd of GFM Master in Parts aan jouw wensen kan voldoen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer