GFM Toekomstbestendig door ESF subsidie

30 maart 2017

Een ESF subsidie (Europees Sociaal Fonds) bood ons de mogelijkheid om in het voorjaar van 2016 te starten met het project “GFM toekomstbestendig”. Dit project wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Agentschap SZW en wordt ondersteund door het Europees Sociaal Fonds door middel van een ESF subsidie. Daarnaast worden we tijdens dit project begeleid door adviesbureau Spartners uit Nuenen.

ESF subsidie ten behoeve van arbeidskwaliteit

Het ESF heeft als taak om de economische en sociale samenhang in Europa te versterken. Hierbij wordt nationaal beleid ondersteund bij:
• Het bereiken van volledige werkgelegenheid
• Het verbeteren van de arbeidskwaliteit
• het bevorderen van integratie van de beroepsbevolking
• het verkleinen van de verschillen in werkgelegenheid tussen Europese regio’s

Het Agentschap SZW voert de ESF subsidieregelingen uit voor opdrachtgevers en aanvragers. GFM kreeg deze ESF subsidie voor het project “GFM toekomstbestendig”. Met dit project gaat GFM investeren in de arbeidskwaliteit voor medewerkers.

Het project “GFM toekomstbestendig”

Onze visie op de inzet van ons personeel is dat gezonde, betrokken medewerkers, die lekker in hun vel zitten, de grootste toegevoegde waarde voor onze organisatie leveren. Een goede life-work balans voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. Medewerkers moeten het daarnaast prettig vinden om bij GFM te werken en moeten bezig kunnen zijn met zaken waarin ze persoonlijke uitdaging vinden en vooral waar ze goed in zijn. Met “GFM toekomstbestendig” willen we dit waarborgen.

Specialisten van GFM

GFM is gespecialiseerd in het produceren van gedetailleerde machineonderdelen op maat voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie. Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde machinepark is het mogelijk om (on)bemand, flexibel en seriematig op afroep te produceren. Daarnaast hebben wij, dankzij ons enthousiaste en kundige personeel, de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat elk product van hoogwaardige kwaliteit is en volledig voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten.

Met het project “GFM toekomstbestendig” kunnen we, dankzij de ESF subsidie, ervoor zorgen dat we een prettig werkomgeving kunnen blijven bieden aan onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor een goede werksfeer, waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

Benieuwd naar de dienstverlening van GFM of wil je meer informatie over “GFM toekomstbestendig”? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

13 juni 2017

De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de…

Lees meer

28 april 2017

Onbemande CNC draai- en freesmachines bij GFM
GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van klantorder specifieke machineonderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en…

Lees meer