Over ons

GFM The Best Part is een verspanend metaalbewerkingsbedrijf in Bergeijk. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van klantorder specifieke machine onderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie, door middel van CNC frezen en CNC draaien.

Specialist in verspanen

Tussen 1992 en nu, is GFM uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid en gevarieerd machinepark. Hierdoor kunnen wij (on)bemand, flexibel en seriematig machine onderdelen produceren. Wij kunnen diverse metaalsoorten bewerken en leveren op verzoek enkelstuks, seriematig, of seriematig repeterend.

De klantbehoefte centraal

Dankzij ons professionele en enthousiaste personeel hebben wij de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat alle door ons geproduceerde machine onderdelen van hoge kwaliteit zijn. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van seriematige, klantorder specifieke machine onderdelen, van klein formaat.

Combinatie van vakmanschap en moderne technologie

Dankzij de inzet, kennis en ervaring van onze mensen kunnen wij met moderne technieken de beste kwaliteit machine onderdelen leveren. Ons doel is om altijd aan te sluiten op de hoge verwachtingen van onze klanten en deze waar mogelijk zelfs te overtreffen.

Dit doen wij met een hecht team van enthousiaste medewerkers die continu verbetervoorstellen aandragen om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Ervaring leert ons dat het actief betrekken van medewerkers dé succesformule is om te reageren op de continu veranderende markt, waarin levertijden steeds korter worden en waarin kwaliteit en flexibiliteit de basisbehoefte is.

Door de combinatie van onze bedrijfscultuur, investeringen in ons machinepark en de continue drang naar nieuwe technologische ontwikkelingen, is GFM klaar voor de toekomst. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen met onze klanten en toeleveranciers.

GFM, dé partner in verspaningstechniek

Tevreden klanten, dat is waar het om draait bij GFM. Daarom krijgen specifieke wensen bij ons altijd extra aandacht. Benieuwd of GFM The Best Part aan jouw wensen kan voldoen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer