Onbemande CNC draai- en freesmachines bij GFM

28 april 2017

GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van klantorder specifieke machineonderdelen voor de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor industrie en de metaalindustrie. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, beschikken wij over een omvangrijk machinepark, uitgerust met bemande én onbemande CNC draai- en freesmachines.

Een uitgebreid machinepark

Tussen 1992 en nu, is GFM uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid en gevarieerd machinepark. Toen GFM master in parts in 2012 flink begon te groeien, en met name het machinepark behoorlijk werd uitgebreid met meer CNC draai- en freesmachines, werd besloten het naastgelegen pand van nog eens 800m² erbij te betrekken.

Op dit moment bestaat ons machinepark uit negen CNC freesmachines, waarvan er vijf onbemand kunnen draaien. Daarnaast zijn er drie CNC draaimachines, die tevens onbemand kunnen draaien. Ook zijn er in ons machinepark enkele machines ter ondersteuning van deze processen te vinden, zoals de Fastems MLS-SD.

Met de aanschaf van de Fastems MLS-SD ondersteunende machine, zal de flexibiliteit van het productieproces alleen maar toenemen. Dit automatische palletsysteem zorgt ervoor dat verschillende productorders en materiaalsoorten elkaar zonder moeite kunnen afwisselen in het productieproces.

In totaal bestaat ons moderne machinepark uit zeven CNC draaibanken en maar liefst twaalf CNC freesmachines. De meeste van onze machines zijn daarnaast in staat om seriematig te produceren. Door de mogelijkheid om onbemand te produceren, kunnen wij 24/7 produceren en seriestuks in repeterende vorm leveren aan onze klanten. Wij zijn daardoor erg flexibel in de productie van seriestuks in repeterende vorm.

Naast onze ultramoderne productie machines, beschikken wij tevens over een ultrasoon reinigingsmachine en verschillende programmering programma’s.

GFM master in parts, dé partner op het gebied van CNC draaien

Graag geven wij vrijblijvend advies over de mogelijkheden van CNC- frezen en draaien. Wij kunnen onbemand produceren en diverse metaalsoorten bewerken. Daarnaast leveren wij op verzoek enkelstuks, seriematig, of seriematig repeterend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer