De voordelen van onbemand CNC draaien en frezen

13 juni 2017

GFM master in parts produceert klantorder specifieke machine onderdelen door middel van CNC frezen en CNC draaien. Het bedrijf is opgericht in 1992 en in 2001 overgenomen door de huidige directeur: Jeroen Verdonschot. Na de overname is GFM steeds verder gegroeid en beschikt inmiddels ook over de mogelijkheid om onbemand machine onderdelen te produceren.

Wat is onbemand CNC draaien en frezen?

Onbemand CNC draaien en frezen houdt in dat bepaalde machines in ons machinepark in staat zijn om geheel zelfstandig, dus zonder tussenkomst van een persoon, te produceren. Dit betekent dat wij 24/7 kunnen produceren en seriestuks in repeterende vorm kunnen leveren aan onze klanten.

24 uur per dag onbemand CNC draaien en frezen. 7 dagen per week klantspecifieke machine onderdelen produceren.

Onbemand CNC draaien en frezen bij GFM

In een tijd waarin klanten steeds meer vragen van het productieproces, streeft GFM ernaar om een betrouwbare partner te zijn op het gebied van seriematige, klantorder specifieke machineonderdelen. Door continue te investeren in onze bedrijfsprocessen, onze structurele ontwikkeling als organisatie en ons uitgebreide machinepark, kunnen wij de service en flexibiliteit verlenen die van ons verwacht wordt.

Daarnaast hebben wij, dankzij ons enthousiast en kundig personeel, de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat elk product van hoogwaardige kwaliteit is.

Op dit moment bestaat ons machinepark uit negen CNC freesmachines, waarvan er vijf onbemand kunnen draaien. Daarnaast zijn er drie CNC draaimachines, die tevens onbemand kunnen draaien. Hierdoor zijn wij in staat om snel en efficiënt seriestuks in repeterende vorm te produceren.

Onbemand CNC draaien en frezen voor onze klanten

Onze klanten stellen steeds hogere eisen als het aankomt op snelheid, flexibiliteit en kwaliteit. Ons doel is om steevast aan te blijven sluiten bij de hoge verwachtingen van onze klant en deze waar mogelijk zelfs te overtreffen.

Wij kunnen onbemand produceren en diverse metaalsoorten bewerken. Daarnaast leveren wij op verzoek enkelstuks, seriematig, of seriematig repeterend. Wil je meer informatie over onbemand CNC draaien en CNC frezen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer