Wij Steunen

 

Indien u ons iets wilt schenken, vragen wij om een donatie voor Stichting Amy and Friends en Rensis Zorg.
Het totaalbedrag wordt door ons verdeeld over deze twee geweldige goede doelen.
U kunt uw donatie overmaken op IBAN/rekeningnummer NL82RABO 0106 3099 00 t.n.v. GFM o.v.v. donatie goede doelen.


Stichting Amy and Friends
zet zich geheel vrijwillig in voor kinderen met de verwoestende verouderingsziekten ‘Cockayne Syndroom’ en ‘Trichothiodystrofie én voor hun families. Dit doet de stichting door het bieden van praktische, informatieve en emotionele ondersteuning aan de gezinnen, door het organiseren van lotgenotenbijeenkomsten, door het vergroten van de bekendheid van deze verouderingsziekten en door het ondersteunen van onderzoek.

Uw donatie zal een bijdrage leveren voor de lotgenoten dag die jaarlijks georganiseerd wordt.
Een lotgenoten dag is belangrijk voor ouders, kinderen en specialisten zodat ze ervaringen kunnen uitwisselen en op hun manier kunnen genieten
van activiteiten die georganiseerd worden.

Amy and Friends,…making a big difference to little lives.

www.amyandfriends.nl

Rensis is opgericht door Chaya Cox. Als moeder van een zoon met een bijzondere hulpvraag zocht zij naar de ideale opvang, maar kon het vereiste maatwerk helaas niet vinden. Daarom nam ze zelf het initiatief en realiseerde Rensis in 2013 samen met een team van specialisten.

Uw donatie zal een bijdrage leveren aan een tovertafel, de Tovertafel stimuleert de interactie en je ziet de kinderen kijken naar wat de ander doet!
De één bedient de spellen met zijn handen, de ander met zijn voeten of zelfs met het hoofd. Omdat het gaat om een lichtprojectie kunnen ook alle kinderen het goed zien.

Rensis waar iedereen bijzonder gewoon is!

www.rensiszorg.nl

 

 

 

Neem contact met ons op
Of stuur ons een bericht
Nieuws

12 september 2019

3e keer Wereldkampioen zijspancross
Voor de 3e keer op rij hebben Etienne Bax en Kaspars Stupelis de titel wereldkampioen zijspancross te pakken!! Super gefeliciteerd met deze prestatie namens GFM! Wat zo ontzettend mooi is om te zien is dat…

Lees meer